Bram van Egmond

RTV Katwijk in gesprek met Henk Wisman


Amateurvoetbal op anderhalve meter. Het zijn spannende tijden in Nederland voetballand. Hoewel het coronavirus nog volop rond waait, zijn de voetbalcompetities weer gestart. Hopelijk blijft de bal de komende weken rollen en kunnen de noodscenario’s in de kast blijven liggen.
Traditiegetrouw trapt de sportredactie van RTV Katwijk het sportseizoen af met ‘de grote trainersshow’, komende vrijdagavond van 19:00-21:00u. Het recept is helder: acht hoofdtrainers uit de Tweede Divisie, één voetbaltafel en een prachtig decor. Alle ingrediënten derhalve voor een spetterende radioshow. Uiteraard is ook hoofdtrainer Henk Wisman van de partij. Luister mee via FM106.8, de weblink www.rtvkatwijk.nl/live-radio/ of volg de show live via de Facebook-pagina van RTV Katwijk.
De volgende gasten nemen deel aan de voetbaltafel:
19:00u-20:00u John Blok (Scheveningen), Berry Smit (IJsselmeervogels), Jochem Twisker (GVVV) en Eric Meijers (Spakenburg). In dit uur hoor je tevens een interview met Quick Boys trainer Edwin Grünholz.
20:00u-21:00u Anthony Correia (Katwijk), Henk Wisman (Rijnsburgse Boys), Kees Zethof (Noordwijk) en Dogan Corneille (Excelsior Maassluis)
Voetballiefhebbers hoeven dus niks te missen van deze spetterende voetbalshow. Veel kijk- of luisterplezier. Komende maandagavond (21:30u) wordt in de wekelijkse tv-show een samenvatting uitgezonden van de hoogtepunten uit de grote trainersshow.