Bram van Egmond

Route naar sportpark van Westlandia


Supporters van Rijnsburgse Boys die zaterdag de wedstrijd tegen Westlandia willen bijwonen, moeten er rekening mee houden dat de gebruikelijke (bloemen)route naar Naaldwijk is afgesloten. Daarom wordt de volgende route aanbevolen:

  • Vanaf Prins Clausplein de A4 volgen tot aan de afslag Den Hoorn/De Lier. Je komt nu op de provinciale weg N223. Let op: de afslag bloemenroute/Wateringen niet nemen.
  • De N223 volgen langs het dorp De Lier tot aan verkeersplein Westerlee.
  • Bij het verkeersplein Westerlee rechtsaf slaan de Burgemeester Elsenweg op: de N213. Na ongeveer 400 meter linksaf slaan de Piet Struijkweg op.
  • Aan het einde van de Piet Struijkweg bij de rotonde sla je rechtsaf de Galgeweg op.
  • De Galgeweg tot aan de rotonde volgen. Hier sla je rechtsaf.
  • Je bevindt je nu op sportpark Hoge Bomen. Verkeersregelaars wijzen verder de weg naar het veld van RKVV Westlandia.

Stand van zaken
De wedstrijd Westlandia-Rijnsburgse Boys, komende zaterdag, begint om 17.30 uur. Geelzwart moet een 2-1 achterstand wegwerken. Dit betekent met twee goals verschil winnen om de tweede en beslissende ronde van de nacompetitie te halen. Als beide ploegen na twee duels gelijkstaan, volgt een verlenging en eventueel penalty’s. Let op: uit gescoorde goals tellen niet dubbel zoals in de Europese voetbaltoernooien. 
De tegenstander van Westlandia of Rijnsburgse Boys in de finaleronde komt uit de wedstrijd Spakenburg-Hercules. Ook Spakenburg moet een 2-1 achterstand zien om te buigen.