outhands

Rondje langs de velden; Rijnsburgse Boys ME1

Meiden aan de bal

Hallo wij zijn de meiden van Rijnsburgse Boys ME1 en waren afgelopen zaterdag team van de week. Ons team bestaat uit 11 meiden Melanie, Isabel, Isa, Lieve, Amber, Julia N, Julia V, Amy, Josefine, Manouk en Sidney. Bekijk de fotoserie van Jan Jungerius hier.

We moesten spelen tegen ARC ME1 uit Alphen a/d Rijn. Na een goede en frisse warming up kon de wedstrijd starten onder leiding van Willem-Jan van Tilburg. In het begin van de wedstrijd taste allebei de ploegen elkaar een beetje af wat resulteerde in weinig kansen. Na een schitterend eigen doelpunt van ons brandde de wedstrijd los en gingen wij nog meer ons best doen om onze fout goed te maken. Dit resulteerde in een paar kansen, maar niet in doelpunten.

  

Na de limonadedoping in de rust gingen we goed van start, wat resulteerde in een doelpunt door Sidney. De stand was weer gelijk 1-1. De wedstrijd ging op en neer en allebei de ploegen kregen kansen, wat resulteerde in een 2-1 voorsprong voor ons door Joos. Hierna drong ARC wat meer aan waardoor het al weer gauw 2-2 werd. Na een bloedstollende eindfase met kansen voor beide teams bleef het 2-2.

De meiden hebben gevoetbald als leeuwinnen en dat is zeker een complimentje waard.