Bram van Egmond

Rondje langs de velden; Rijnsburgse Boys MC1

Rijnsburgse Boys MC1
Dit team speelt haar wedstrijden in de 1e klasse. Dit blijkt de hoogste klasse te zijn voor C meisjes in West 2. Bij het indelen van de teams hebben we gedacht dat er ook een hoofdklasse zou zijn, zodat we in de 1e klasse wel goed ingedeeld zouden zitten. Het team staat onder leiding van Lewina Blom en Patricia Duindam, en in het team zitten 14 meisjes die al een aantal jaren bij elkaar spelen. Deze zaterdag stond de wedstrijd tegen VVSB MC1 op het programma.
Aangezien we dit team ook al in de beker hebben gehad ( 4-0 verlies) wisten de speelsters en de leiders wat hun te wachten stond. Daarbij kwam ook nog dat er een paar speelsters geblesseerd zijn: Anouk Star, Britt van de Geer en Fleur de Rover. Gelukkig wilde deze week 2 speelsters uit de MD1 meedoen, Kim van Iterson en Tessa van Delft.
De gemiddelde leeftijd van ons team was hierdoor wel zeker 1,5 jaar lager dan het team van VVSB dat voornamelijk uit tweedejaars spelers bestaat.
In een opstelling van 1-4-4-2 werd de strijd aangevangen op veld 2 olv Freek van Delft (bedankt voor het fluiten).
De meiden hebben heel erg goed gevoetbald en bijzonder veel inzet getoond. Uiteraard was VVSB beter, maar de uitslag van 5-0 voor VVSB is echt geflatteerd te noemen.
De MC1 is een bijzonder leuk team dat naast de hier eerder al genoemde geblesseerde spelers bestaat uit: Yvonne Ravensbergen, Mandy Verschuren, Sanne Kromhout, Laura de Mooy, Maaike de Kroon, Isabelle van Peursum, Celina de Vogel, Merel Hogewoning, Lisanne Blom, Eline Hogewoning en Jennifer de Mooy.
Onze volgende wedstrijd is op 1 november tegen SJC. We hopen dat we dan onze 1e competitie overwinning kunnen behalen. Daarom hopen we ook dan weer op de support van onze trouwe volgers.