Bram van Egmond

Rondje langs de velden: Rijnsburgse Boys F5

Wedstrijdverslag van 20 september RBB f5 tegen Oegstgeest.
Op een zonovergoten veld van Rijnsburgse boys waren de mannen van RBB F5 zeer gebrand een topprestatie op de mat te leggen. Helaas kan Gianluca niet van de partij zijn vanwege een blessure, veroorzaakt door een dambord…(dubieus 🙂 )
Onder de bezielende leiding van Leon Haasbroek hebben de mannen een weergaloze prestatie geleverd. Ivo stond de eerste helft op doel. Dave, Rick en Jort waren op het middenveld de 1e helft niet te passeren. Pouya stond achter de spitsen van Colin en Jort, deze 2 waren vrijdag op tijd naar bed gegaan en waren vlijmscherp. Binnen 10 minuten lag de bal in het net van Oegstgeest. Dit was een mooie aanval van rechts van Robin en Maxim, Colin schoot de bal mooi in het doel. De tweede aanval, met een mooie dieptepass van Jort, zorgde dat Colin voor de 2e keer kon scoren.
De 2e helft ging prima, Ivo ging in de spits met Colin en Dave stond op doel. Ivo had een goed gesprek gehad met zijn vader, het leek wel of hij 10 Redbulls op had. Maxim en Rick waren zeer goed in de verdediging en zorgde ervoor dat Oegstgeest geen schijn van kans maakte om te scoren.
Dave keepte goed en dat resulteerde er in dat Oegstgeest niet 1 keer meer kon scoren in de 2e helft.
Het was een aangename wedstrijd om naar te kijken, het resulteerde in een 5-1 overwinning.
Mede door zijn teamgenoten heeft Colin ook de 3e en 4e  keer gescoord. Al met al een prestatie waar we trots op mogen zijn als team, de eerste overwinning is een feit.