Bram van Egmond

Rondje langs de velden: Rijnsburgse Boys F4

Rijnsburgse Boys F4
De F4 is een 2e jaars F-team van 9 jongens die bij elkaar zijn vanaf halverwege de mini F-jes. Dit jaar zijn er wel 2 nieuwe jongens bij, namelijk Quin en Delano. De andere 7 jongens dat zijn Sven, Niels, Hein, Frank, Mees, Finn en Timo. De leiders/trainers zijn Patrick en Peter en daaromheen een leuke en enthousiaste groep ouders die altijd aanwezig zijn aan daar waar nodig ook hun steentje bijdragen (bedankt daarvoor).
Afgelopen zaterdag hadden we een wedstrijd tegen de Rijnvogels F2 die eigenlijk gewonnen moest worden om weer een beetje omhoog te kunnen kijken op de ranglijst. Dus we gingen gretig van start met Bart als gastspeler omdat Sven er vandaag niet bij kon zijn, al gauw resulteerde dit in de 1-0 voorsprong door een doelpunt van Finn.
Het spel ging een beetje over en weer totdat de bal plots in ons doel lag, 1-1. Wij weer verder met goede moed maar wel een beetje uit het veld geslagen, en ja hoor na onoplettendheid bij een snel genomen corner schoot de spits van Rijnvogels hem er snoeihard in, 1-2. Vlak daarna nog een hele grote kans voor ons maar die ging helaas net naast.
Na wat extra aanwijzingen in de rust en een beker limonade, begonnen we weer sterk aan de 2e helft met wat kansen voor ons zelfs één hele grote kans die hun keeper zonder het door te hebben met zijn neus eruit haalde. Na de blessurebehandeling pakten wij de draad weer op, maar ja wat vaak gebeurt als je hem zelf niet maakt, valt hij aan de andere kant! En ja hoor, dat gebeurde nu dus ook, 1-3. We hebben nog geprobeerd wat we konden maar na de laatste tegengoal lukte het gewoon niet meer en hadden we helaas geen punt overgehouden aan dit duel, wat zeker wel verdiend was geweest, maar ja… hard gewerkt en dat is ook belangrijk!
We gingen gauw douchen om daarna te vlaggen bij het eerste elftal en dat was dan weer een hele mooie afsluiting.