Bram van Egmond

Rondje langs de velden: Rijnsburgse Boys E8

De E8 van de Rijnsburgse Boys is een team wat voor een groot gedeelte al jaren bij elkaar is en is dus ondertussen al een echt hecht vriendenteam geworden. Chiel, Sem, Wessel en Mitchell kennen elkaar vanaf het pupillenvoetbal en de rest van het team zijn ook al minimaal 2 jaar bij elkaar.
Het beruchte team van de E8  bestaat uit Chiel (keeper), Max (laatste man), Wessel (rechtsachter), Mitchell (links midden), Len (linksachter), Sem (middenveld), Aron (linksmidden), Tom (middenveld), Justin(spits) en Pieter (spits).
Dit seizoen zijn we helaas te laag ingedeeld waardoor we de eerste vier wedstrijden met zeer grote uitslagen wonnen. We zijn deze week overgeplaatst naar een hogere poule maar ook deze wedstrijd werd weer tegen Quick Boys E6 met 9-0 gewonnen.
Een vermelding waard is ook dat de E8 elke zaterdag veel fans trekt. Elke zaterdagmorgen staan er zeker 30 fans langs de lijn bestaande uit ouders, opa’s en oma’s en broers en zussen. SUPER !!
De ouders van deze toppers zijn ook een hechte supportersgroep geworden wat afgelopen jaar werd afgesloten met een gezellige BBQ. Iets wat we zeker weer dit jaar gaan organiseren.
Hou de E8 in de gaten !!