Bram van Egmond

FOTO: Rondje langs de velden: Rijnsburgse Boys E4

In het item “Rondje langs de velden” gaat Jan Jungerius met zijn fotocamera langs bij een wedstrijd van een team van Rijnsburgse Boys. Deze keer was de E4 aan de beurt. De fotoserie vindt u onder het verslag.

Rijnsburgse Boys E4

Afgelopen zaterdag 7 oktober om 08.30 uur stond de 2e competitiewedstrijd op de agenda tegen Forholte E5.
Na het verlies vorige week tegen Van Nispen werden de jongens met een iets aangepaste opstelling het veld in gestuurd. Peter verhuisde van de voorhoede naar achteren en Luuk werd naar voren verplaatst.

Het eerste kwartier van de wedstrijd waren we heer en meester maar lukte het ons niet te scoren. Doordat we een corner tegen kregen en even niet goed oplette scoorde Forholte. Nu moesten de Boys in te achtervolging. Robbie maakte gelukkig van afstand de 1-1. Voetballend waren we veel beter dan Forholte. Het rustsignaal klonk. De jongens kregen in de rust limonade en een peptalk om met frisse moed de wedstrijd te vervolgen.
Forholte scoorde een tweede doelpunt, maar ons antwoord daarop volgde al snel, het werd 2-2. Het goede voetbal van de eerste helft konden we niet vasthouden. Fysiek kwamen we net iets te kort, waardoor Forholte weer kon scoren. Onze jongens lieten zich niet gek maken en zette de aanval in. Door goed samenspel lukte het Hendrik om de 3-3 op het scorebord te zetten. De jongens vierden dit uitbundig met elkaar!

Als de jongens zo goed blijven samenspelen en inzet blijven tonen dan komen de winstpartijen vanzelf.

De fotoserie is niet meer beschikbaar.