Bram van Egmond

Rondje langs de velden; Rijnsburgse Boys E12

RBB E12
De E12 bestaat uit 9 jongens, te weten: Jochem Kralt, Ruben van Egmond, Dirk-Jan Zwaan, Ruben van Nieuwkoop, Rolf le Van, Nick van Egmond, Matthijs en Lucas van Tilburg  en keeper Thomas Ravensbergen. De leiders en trainers van de E12 zijn Cor Kralt en Carel van Egmond. Huong de vader van Rolf le Van en Carel van Egmond geven op donderdag ook enthousiast training aan de e12. Cor Kralt geeft op woensdag enthousiast training aan de e12.
Verder hebben we enthousiaste ouders die, waar nodig, ons helpen. Voorbeelden zijn het verzorgen van de limonade en de koffie die er altijd wel is.
We hebben een enthousiast team, wat al nu enkele seizoenen samen speelt. Het is prachtig om te zien dat de jongens van de E12 zo door ontwikkelen en steeds beter gaan spelen en samen spelen.
Onze shirt sponsor is MUIS!  Dat is van de bloemen firma Zandbergen.De E12 is eerste jaars E.
Op een prachtige zaterdagmorgen speelde de RBB E12 zijn eerste competitiewedstrijd tegen Rijnvogels E9M. De scheidsrechter is Tim Bos.
De opstelling: op doel staat Thomas Ravensbergen. Verdediging: Matthijs, Nick en Dirk-Jan. Middenveld: Ruben van Egmond en Lucas v Tilburg. Aanvallers: Ruben van Nieuwkoop en Rolf le Van.
Afwezig waren speler Jochem Kralt en leider trainer Cor Kralt.
Het werd een prachtige wedstrijd met veel doelpunten : RBB E12 – Rijnvogels E9M met als eindstand 9-0.
Het wedstrijdverslag is als volgt:
Om 10.30 uur werd er afgetrapt en al gauw kreeg RBBE12 door goed samenspel een paar kansen en na een minuut of vijf was het raak en knalde Ruben van Egmond de 1-0 erin. Even later schoot Ruben van Nieuwkoop raak na een mooie combinatie. Rijnvogels had wel goede inzet en menig duel was spannend, maar Ruben van Egmond veroverde de bal en schoot prachtig in de kruising 3-0. Kort daarna schoot Rolf le Van ook prachtig raak, 4-0. Aan het einde van de eerste helft maakte Nick van Egmond zijn eerste prachtige doelpunt, 5-0.
Toen was het pauze en konden de teams even rusten en limonade nuttigen.
De 2e helft ging ook verder prima en RBB E12 bleef gas geven. Ruben van Egmond maakte de 6-0 en de 7-0. Ook kregen de Rijnvogels wat kansen, maar door goed verdedigend werk van Dirk-Jan en Matthijs en keeper Thomas Ravensbergen hielden we de nul.
De prima spelende Ruben van Nieuwkoop maakte de 8-0 en als laatste schoot Ruben van Egmond de 9-0 binnen.
Het werd bijna 10-0, maar de keepster van de Rijnvogels verrichtte een prachtige redding. Dus de eindstand is 9-0. Al met al een prima begin van de competitie!
Alle jongens bedankt voor de grote inzet en goede spel. Ook de vele ouders aan de kant, bedankt voor de aanmoedigingen en voor de limonade!
Na de wedstrijd werden er penalty’s genomen en werden handjes geschud aan elkaar en werd de scheidsrechter bedankt. Door dit goede resultaat staat de RBBE12 nu aan kop op de ranglijst van de competitie.
Volgende week speelt de RBB E12 de uitwedstrijd tegen Quick-Boys E15M.
Succes en veel plezier RBB E12!
Carel van Egmond