outhands

Rondje langs de velden; Rijnsburgse Boys C2

Deze week maakte Jan Jungerius een prachtige fotoserie van een wedstrijd van de C2. U kunt de serie hier bekijken.

De C2 wil Nico Kralt bedanken voor het sponseren van de wedstrijdkleding en de trainingskleding

We moesten deze zaterdag vroeg voetballen tegen Katwijk C2. In de eerste helft speelden we heel goed verzorgd voetbal en waren we veel sterker dan Katwijk. Toch scoorden we maar één keer, door een penalty.

In de tweede helft begonnen we gelijk goed en scoorden binnen vijf minuten de 2-0. Daarna gaven we de wedstrijd uit handen en kregen we een penalty tegen, Katwijk scoorde de 2-1. Gelukkig kwamen de Uien snel aan de 3-1 waarna de wedstrijd goed uitgespeeld werd en de 4-1 op het ‘scorebord’ kon. Zo konden we met een ruime overwinning de kleedkamer in.