outhands

Rondje langs de velden; Rijnsburgse Boys B1 selectie

Deze week in ‘Rondje langs de velden’ aandacht voor de B1. Jan jungerius was bij een wedstrijd, u kunt zijn fotoserie hier bekijken.

Rijnsburgse Boys B1 speelt in hoofdklasse in district West 2. Het team wordt getraind door Ted Saunier en Berry Charite. Leider van het team is Mario Heemskerk Sr. en de vaste vlaggers zijn Edward Duindam en Jack Glasbergen.

De volgende jongens spelen in Rijnsburgse Boys B1:
Rugnr. 01    Youri Duindam, keeper (2e jaars)
Rugnr. 02     Mike Heemskerk, rechtsachter (1e jaars)
Rugnr. 03     Jens vd Eykel, centrale verdediger (1e jaars)
Rugnr. 05     Jelmer van Egmond, linksachter (1e jaars)
Rugnr. 06     Nick de Vreugd, rechtsmidden (1e jaars)
Rugnr. 07     Cors de Mooij, rechtsbuiten (1e jaars)
Rugnr. 08     Jelle den Haan, linksmidden & aanvoerder (2e jaars)
Rugnr. 09     Kevin Heemskerk, spits (2e jaars)
Rugnr. 10     Mario Heemskerk Jr., centrale middenvelder (1e jaars)
Rugnr. 11     Danny Vlieland, linksbuiten (2e jaars)
Rugnr. 12     Luuk Zonneveld, rechtsachter (2e jaars)
Rugnr. 14     Tim Glasbergen, spits (1e jaars)
Rugnr. 15     Niels Haasnoot, centrale middenvelder (2e jaars)
Rugnr. 21     Alessandro Kwant, Keeper (1e jaars)
        Dennis Heemskerk, verdediger (1e jaars)

Het team wordt gesponsord door:
Autorijschool Rood (Katwijk en omgeving), www.autorijschoolrood.nl
Heijer Bloemen Groothandel , www.heyer.se/nl/
Jan en Wilma van Egmond
en John Zonneveld.

Bezoek de B1 op http://rijnsburgseboysb12.ditismijnteam.nl/.

Het wedstrijdverslag;
Zaterdag 2 november moest onze B1 een thuiswedstrijd voetballen tegen VVSB uit Noordwijkerhout. Aankomend op de club schoot onze clubfotograaf Jan Jungerius mij aan om ons mede te delen dat wij uitverkoren waren als team van de week, verrassend maar wel leuk.

Eerst even een voorstel rondje over deze groep.                                                                                     Allereerst praten we niet alleen over de B1 maar over de B-selectie. Deze bestaat op dit moment uit 27 jongens, 4 trainers en 3 leiders, en natuurlijk heel belangrijk de vrijwilligers die bereid zijn om bij de wedstrijden als grensrechter te fungeren. Het motto van de selectie is plezier hebben en daardoor proberen resultaten te halen.

De B1 heeft dit seizoen 4 nieuwe sponsors gevonden. Allereerst onze tenues die gesponsord zijn door auto rijschool ROOD, de trainingspakken door Den Heyer, de tassen door Jan en Wilma van Egmond en het trainingstenue door John Zonneveld. De B2 heeft de oude tenues van de B1 gekregen en heeft de insteek dat iedereen mag sponsoren, maar wel voor de leuke uitjes na het voetbal dus bouwen aan teambuilding en gezelligheid.
Op deze zaterdag stond dus het elftal B1 centraal dus even een korte samenvatting over de afgelopen weken.
Het is tot nu toe een moeilijk en turbulent seizoen, we hadden tot nu toe 9 punten behaald uit 7 wedstrijden. De eerste wedstrijden werden met het kleinste verschil verloren of gelijk gespeeld. Daarna een paar weken met goede resultaten tot die ene zaterdag dat het fout afliep in Den Haag. Het resultaat was 5 punten mindering en Haaglandia tot op heden uit de competitie. Alsof dit nog niet erg genoeg was 2 spelers met een jaar schorsing en een verslagen groep. Dit betekent dus dat we nog 4 punten over hebben. Voor de begeleiding een uitdaging om er alsnog een grandioos seizoen van te maken.

  

Vandaag moesten we voetballen tegen VVSB.  Door schorsingen en blessures stonden er 6 spelers van de B2 paraat om ons te redden. Na eerst uitgebreide pasjes controle begon de wedstrijd op veld 5. Na wat aftasten aan beide kanten nam vvsb het initiatief in handen en kwam een paar keer gevaarlijk voor ons doel, maar daar stond onze fantastisch keepende Youri. Na ongeveer een kwartier een vrije trap net buiten ons strafschop gebied  waar Youri een muurtje neerzette. Normaal gesproken geen probleem maar een muur hoort niet opzij te gaan dus 0-1.

Toch wel even een dompertje voor ons elftal waar onze tegenstander goed gebruik van maakte. Wij liepen vanaf dat moment achter de feiten aan wat resulteerde in een schitterend doelpunt van Luuk alleen jammer genoeg in het verkeerde doel, dus 0-2. In de rust even een goede peptalk van onze trainers, dus vol goede moed de tweede helft in. Over deze helft kunnen we heel kort zijn, het bleef 0-2 maar ons elftal toonde wel karakter en inzet. Ik praat over ons elftal die in de tweede helft maar bestond uit een zestal eigen jongens. We eindigde deze wedstrijd met 1 speler uit de C1, bedankt Gert en 4 spelers uit de B2.

Na onze wedstrijd moest de B2 aantreden tegen Katwijk waarbij de jongens die net klaar waren direct doorstroomde naar hun eigen elftal en ook nog knap wonnen met 3-2, dit noemt men karakter tonen.
Aan het eind van deze toch wel bewogen dag zijn we met de hele selectie naar een basketbal wedstrijd van ZZ-Leiden geweest wat uiteindelijk heel geslaagd was. Dit was ons eerste uitje dit seizoen waar er nog vele gepland zullen worden met als het lukt een weekend weg aan het eind van het seizoen.

Nu nog wat extra aandacht voor onze sponsors van Egmond, den Heyer, John Zonneveld  en als klapstuk autorijschool ROOD [ www.autorijschoolrood.nl ].
Tot slot wil ik nog iedereen bedanken die ons elftal iedere week steunt en voor meer info kun je kijken op onze eigen B1 site.