outhands

Rondje langs de velden; Rijnsburgse Boys A1

Afgelopen zaterdag maakte Jan Jungerius foto’s bij een wedstrijd van de A1. U kunt de hele fotoserie hier bekijken.

Na een zeer goede 1e helft tegen DWS, komt de A1 in de 6e minuut blessuretijd, zeer onfortuinlijk op een 0-1 achterstand. Het doelpunt kwam voort uit buitenspel! Zo gingen de Boys rusten met een onverdiende achterstand.

Na de limonade kwam Rijnsburg sterk terug, op zoek naar die verdiende goal. Die kwam in de 12e minuut van Danny’s voet. Rijnsburg proefde de winst en voelde dat het kon! In de 32e minuut kregen de Uien een penalty en die maakte Ton op een zeer fraaie wijze af.

  

Kort daarop kreeg Salim rood voor natrappen! Beetje stom! In de 37e minuut kan de leider van DWS vertrekken na aanhoudend kritiek op de scheids! Rijnsburg blijft goed aanvallen en in de 44e minuut krijgt de keeper van DWS rood na een forse overtreding op Danny. De boel dreigt even uit de hand te lopen maar uit de vrije trap die volgt maakt Ton op zeer fraaie wijze zijn 2e goal van de middag. DWS kreeg nog een kans uit een vrije trap maar daar kwam niets uit. Kort daarop floot de scheids af, Rijnsburg had zijn eerste 3 punten!