karly

Roken is en blijft verboden

Eind november is er op de website, en aan alle leiders/aanvoerders van seniorenteams per e-mail, gecommuniceerd dat roken in de kleedkamers verboden is en uiteraard ook blijft. Voor zowel senioren als junioren!
Een tijdje is het (best) goed gegaan, maar de laatste weken is het weer vaker ‘gewoon’ aan het worden. En dat kan en mag uiteraard niet. Dus bij deze een herinnering aan iedereen die in een kleedkamer bij Rijnsburgse Boys aanwezig is:
Op maandag 18 november 2019 is tijdens een bestuursvergadering besloten dat per 1 januari 2020 geldboetes zullen volgen, voor spelers en/of teams waar roken geconstateerd wordt in de kleedkamer. De eerste keer zal de boete € 100,00 zijn. Een tweede constatering kost € 200,00 en na een derde keer zal er geen kleedkamer beschikbaar zijn tijdens de eerst volgende thuiswedstrijd!
Wij vinden het vreselijk vervelend, maar kunnen blijkbaar niets anders dan het zo te gaan doen! In restaurants of in de kantine steekt niemand meer een sigaret op. Waarom dan wel in de kleedkamers? Het mag nergens, dus ook niet bij Rijnsburgse Boys. Laten we alsjeblieft niet over hoeven gaan op het incasseren van boetes!

Namens het bestuur hartelijk dank voor jullie begrip en voor het niet roken in de kleedkamers!