RKAVV – Rijnsburgse Boys 1-3

Rijnsburgse Boys won in Leidschendam de laatste vriendschappelijke wedstrijd van de voorbereiding met 3-1 van zondag 1ste klasser RKAVV. In de 1ste helft kwam RKAVV nauwelijks op de helft van Rijnsburgse Boys, maar toch werd het vlak voor rust pas 1-0 door een doelpunt van Hogewoning, na voorbereidend werk van Kuhlmann.

Ook in de 2e helft was Rijnsburgse Boys veel sterker. Direct na rust werd het al 0-2 door Van Egmond en toen dezelfde speler  enkele minuten daarna de paal raakte leek niets een grote overwinning in de weg te staan. Het tempo lag in de 2e helft hoger dan in de eerste helft en mede daardoor werden er een groot aantal kansen gecreeerd. Toch werd het eerst nog 1-2 na ruim 60 minuten spelen. Van Brecht rondde met het hoofd een voorzet netjes af. Uit een van de vele kansen werd het 1-3 via Kolder.

Komende zaterdag de eerste bekerwedstrijd. In Delft is Vitesse Delft om 14.30 uur de gastheer.Let op: de A13 is tussen Den Haag en Delft richting Rotterdam afgesloten. Een omleidingroute is middels de letter ”D”  aangegeven via de A4 en N470.