outhands

Rijnsburgse Ronaldinho

Op onze eigen kunstgrasvelden was het vrijdagmiddag een drukte van belang. Ongeveer honderd E- en F-pupillen hadden de moeite genomen, om tussen de regenbuien door, naar de extra ingelaste techniektraining te komen. 

De trainers van de voetbalschool De Complete Techniek hadden een leuke en afwisselende training in elkaar gezet. Met behulp een aantal eigen Rijnsburgse Boys trainers werd de pupillen geleerd om te passeren als Ronaldinho, de schaarbeweging (zowel de dubbele als de enkele schaar) werd geoefend en ook kwam de Arjen Robben dribbel aan de orde. Dit alles werd extra bemoeilijkt door een harde wind maar de pupillen lieten zien ook hiermee om te kunnen gaan. Daarna de bewegingen in de praktijk brengen in combinatie met het afronden op het doel en als afsluiting 1 tegen 1 spelen.

Na een kleine anderhalf uur was de training afgelopen en mochten de pupillen moe maar zeker voldaan naar huis. Aan de gezichten te zien hadden ze deze middag flink hun best gedaan en hopelijk hebben ze weer iets geleerd wat de komende weken in de praktijk gebracht kan worden.

Namens Rijnsburgse Boys wil ik de aanwezige trainers, van zowel De Complete Techniek als onze eigen Rijnsburgse Boys, bedanken voor hun inzet en enthousiasme!