outhands

Rijnsburgse Boys – Zwaluwen ’30/Henver 3-1

Rijnsburgse Boys heeft met 3-1 gewonnen van Zwaluwen ’30. Erwin van der Lugt scoorde de 1-0 uit een corner waarna Martijn Gootjes via een tegenstander zorgde voor de 2-0. De Zwaluwen kwamen sterk terug en kwamen op 2-1 en zelfs bijna op 2-2 ware het niet dat scheidsrechter Zwaard het doelpunt afkeurde. Na een rust van 3 kwartier – de scheidsrechter moest vervangen worden vanwege een hamstringblessure – was het wederom Erwin van der Lugt die scoorde. 3-1 werd de eindstand.

Rijnsburgse Boys 2 speelde 1-1 gelijk tegen Barendrecht 2. Doelpuntenmaker voor Rijnsburg was Yuri van Es uit een penalty in de 44e minuut.  Een uitgebreid wedstrijdverslag van deze wedstrijd vindt u binnenkort op de teampagina van Rijnsburgse Boys 2.