karly

Rijnsburgse Boys zingt ABBA

In navolging van het succes in november 2018 (Rijnsburgse Boys zingt Hazes), komt de evenementencommissie met de opvolger: Rijnsburgse Boys zingt ABBA
Op veler verzoek trouwens en dat blijkt ook wel uit de optredens: inmiddels zijn 9 acts die op die avond gepland staan. En daarmee is het maximum ook bereikt!
Dus geen 18 net als vorig jaar, maar tussendoor een DJ die de tent op z’n kop zal zetten! Met muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Hoe leuk is dat!

Zaterdag 15 februari 2020 gaat het allemaal plaatsvinden in een compleet ‘omgetoverde’ kantine, dus blokkeer de agenda’s op die avond!
In tegenstelling tot de online kaartverkoop van vorig jaar, doen we ook dat dit jaar anders: op donderdag 7 november is er voorverkoop! Van 19.30uur tot 20.30uur is het mogelijk de kaarten te kopen (18+) en die kosten € 12,50 per stuk. Contant en per pin betalen is die avond uiteraard mogelijk!
Wees op tijd, om teleurstellingen te voorkomen, want we mogen maximaal 300 kaarten verkopen! En vorig jaar ging het héél erg hard, dus noteer ook 7 november in je agenda! Kan je zelf niet? Stuur dan iemand anders. Kaarten reserveren is helaas onmogelijk!
Ik noemde al 9 acts en daarvan kunnen we er best een paar verklappen: Rijnsburgse Boys 1, fanshop, kantine, leiders en trainers. Zomaar wat geledingen binnen onze club, waaruit dus ABBA-acts zullen gaan volgen! Geheel gestyled en opgemaakt! 
Tot 7 november om 19.30uur in de kantine