karly

Rijnsburgse Boys zingt ABBA

Zaterdag 15 februari is het eindelijk zover: Rijnsburgse Boys zingt ABBA!
Door velen is hier lang naar uitgekeken en dat bleek ook gisteravond weer tijdens de 2e en laatste voorverkoop; de laatste kaarten verdwenen snel en dus kunnen we de titel UITVERKOCHT aan dit spektakel hangen! 
Morgen gaan de deuren van de sporthal om 20.30uur open en is iedereen, in het bezit van een geldige toegangskaart, van harte welkom. Uiteraard geldt ook voor dit feest 18+ en dus een verzoek om je identiteitsbewijs mee te nemen. Er staat bewaking bij de deur en die moeten er om vragen bij twijfel!

De artiesten zijn er stuk-voor-stuk ook klaar voor en zelfs vrijdagavond wordt er door velen nog geoefend! Om ook de laatste details tot in perfectie uit te kunnen voeren morgenavond. Dus diegenen met een kaart gaan een bijzondere avond meemaken. Geheel in ’70s-’80s stijl, met een mega verlichte dansvloer in de kantine, een prachtig podium, eten en vooral veel te drinken.
Consumptiemunten zijn dezelfde als die van vorig jaar (in geheel geel of zwart, dus die witte met RBB-logo zijn niet meer geldig!) en zijn uiteraard ook op de avond zelf te koop (contant of per pin te voldoen). Ze kosten € 2,50 per stuk!
De evenementencommissie heeft er enorm veel zin in en wij hopen jullie ook!
Tot in de kantine!