outhands

Rijnsburgse Boys wint van FC Volendam

Rijnsburgse Boys heeft tijdens haar meerdaags verblijf in Torremollinos de oefenwedstrijd tegen FC Volendam met 1-2 gewonnen. De oranjehemden onder leiding van Stanley Menzo speelden de laatste oefenwedstrijd voordat komende vrijdag de competitie weer wordt hervat met de wedstrijd tegen FC Eindhoven. Al in de beginfase bracht Peter Freke de Rijnsburgers op een 0-1 voorsprong toen hij alleen op doelman Verhoeven afging, hem omspeelde, en de bal in het lege doel schoot.
Nog in de eerste helft werd het 0-2 door Danny van der Vijver, die een afvallende bal vanuit een corner ineens op de pantoffel nam. De ruststand was 0-2. Na rust probeerden de Volendammers de aansluiting te forceren, maar de Rijnsburgse verdediging gaf nauwelijks kansen weg, terwijl in aanvallend opzicht geloerd werd op fouten in de Volendamse defensie. Dit leverde nog enkele kansen op, maar de Rijnsburgers wisten hiervan geen te benutten.
Vlak voor tijd scoorde FC Volendam nog de aansluitingstreffer, maar het kon niet voorkomen dat Rijnsburgse Boys de wedstrijd winnend afsloot.