secretariaat

Rijnsburgse Boys wint van Fc Lisse

Rijnsburgs Boys heeft dinsdagavond een oefenwedstrijd van FC Lisse gewonnen. Het werd op Sportpark Middelmors 2-0, door twee goals in het slotkwartier. Eerst vond Roderick Gielisse het net, waarna Ilias Kariouh er in de blessuretijd nog 2-0 van maakte.

De eerste helft vloog redelijk geruisloos om, het was dan ook geen verrassing dat er geen goals te noteren vielen. In de tweede helft voerde Rijnsburgse Boys het tempo op, maar wist het uit een handvol momenten aanvankelijk niet toe te slaan. In de 78e minuut werd de ban gebroken door Gielisse, die in twee instanties afdrukte. Lisse kreeg daarna twee grote kansen, maar wist de gelijkmaker niet te produceren.

Bij het sluiten van de markt prikte Rijnsburgse Boys er nog een tweede treffer bij. Kariouh profiteerde van goed voorbereidend werk van Mitchi Huijsman.