outhands

Rijnsburgse Boys wint ruim van HFC EDO

Met goed positiespel en snel en fris aanvalsspel werden de Haarlemmers al direct na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Van der Perk onder druk gezet. De ruststand was 6-0 en over die ruststand mocht EDO, waarin de oud-Rijnsburgers Jasper Ketting en Jordi Snijders speelden, eigenlijk nog niet eens klagen. Zelf kregen ze slechts een enkele kans, terwijl de in het wit spelende Rijnsburgers niet alle kansen benutten.

Na rust kwam EDO nauwelijks nog over de middenlijn. Rijnsburgse Boys ging vrolijk door met aanvallen en beloonde zichzelf met nog 5 doelpunten, waarvan de laatste uit een strafschop.

In de Rijnsburgse ploeg ontbraken nog Biekman (vakantie), Zinhagel (werk) en Bouma, Van der Lugt en Van der Vijver (allen geblesseerd). Alle andere spelers uit de A-selectie, incl de nieuwelingen Van Kasteren, Van Es, Den Haan, Levant, Van Roosmalen en Zwarthoed, kwamen vandaag in het veld en speelden daardoor hun eerste minuten van het seizoen 07/08.

10. 1-0 Bart Freke,   15. 2-0 Gootjes,   31. 3-0 Gootjes,   38. 4-0 Kolder,   42. 5-0 Bart Freke,   45+2. 6-0 Levant, 60. 7-0 Hogewoning,   65. 8-0 Hogewoning,   69. 9-0 van Egmond,   82. 10-0 Gootjes,   85. 11-0 Gootjes (penalty).

opstelling Rijnsburgse Boys: Orlowski (46. Van Kasteren), Groot, Van Roosmalen (75. Ascencion), Bart Freke (46. van Es), Jaap Jan Zandbergen, Peter Freke (46. Hogewoning), Zwarthoed (65. Den Haan), Kolder (65. Joey Zandbergen), Gootjes, Ascencion (46. Van Egmond), Levant.