secretariaat

Rijnsburgse Boys wint met 3-4 van Katwijk

De vriendschappelijke wedstrijd tussen Katwijk en Rijnsburgse Boys van dinsdagavond is gewonnen door Rijnsburgse Boys met 3-4. Beide teams traden aan met spelers die extra minuten konden gebruiken, aangevuld met talentvolle spelers uit de O23 teams.

Katwijk kwam snel op voorsprong en was in de openingsfase aanzienlijk beter. In de loop van de eerste helft groeide Rijnsburgse Boys meer in de wedstrijd. Vlak na rust maakte Wessel Blankespoor de gelijkmaker.

In de fase daarna maakte Katwijk snel 2 doelpunten achter elkaar en bracht de stand daarmee op 3-1 met nog een half uur te spelen. Na wat wisselmomenten aan beide kanten, kantelde het spel volledig naar Rijnsburgse Boys toe.

Johan de Haas maakte fraai de aansluitingstreffer na een goede omschakeling. Vlak daarna was het Mitchi Huijsman die na goed voorbereidend werk van Patrick Lesger de gelijkmaker met zijn linker over de Katwijkse doelman lobde. Uiteindelijk kwam de winnende treffer op naam van Ilias Kariouh vanuit een strafschop.

Katwijk – Rijnsburgse Boys 3-4 (1-0)
Doelpunten Rijnsburgse Boys: Wessel Blankespoor, Johan de Haas, Mitchi Huijsman en Ilias Kariouh.