secretariaat

Rijnsburgse Boys wint eerste oefenwedstrijd

In een drukbezochte en vermakelijke oefenwedstrijd bij Rijnvogels, heeft Rijnsburgse Boys een eerste overwinning geboekt. Op de Kooltuin werd het nieuwe kunstgrasveld in gebruik genomen en ging Rijnsburgse Boys flitsend van start. Binnen tien minuten stond het 0-2 door doelpunten van Furhgill Zeldenrust en Dani van der Moot. Dat was tevens de ruststand.

In de rust een hoop wisselingen en na rust een Rijnvogels wat beter uit de startblokken kwam en direct 1-2 maakte door Maarten Reyneveld.
Uiteindelijk werd het 1-3 door wederom Dani van der Moot en werd de eindstand op 1-4 bepaald door een doelpunt van Denzell Nijenhuis die in de rebound alert reageerde op een inzet van Mitchi Huijsman.

Volgende week zaterdag speelt Rijnsburgse Boys thuis tegen TEC. Aanvang is 15.00 uur.