Rijnsburgse Boys wint bij amateurkampioen Argon

Rijnsburgse Boys heeft gisteravond de vriendschappelijke wedstrijd in Mijdrecht met 1-2 gewonnen van algeheel amateurkampioen Argon. Bij rust stonden beide ploegen op gelijke hoogte (0-0). In de 60ste minuut kwam Argon op voorsprong, maar twee minuten later scoorde de geelzwarten gelijk (1-1). Doelpuntenmaker was Yuri van Es.

Vijf minuten voor tijd scoorde Niels Hogewoning de winnende 1-2. Beide Rijnsburgse doelpunten werden gescoord uit een voorzet van de sterk ingevallen Brayon Biekman. In de tweede helft kwamen veel Rijnsburgse wissels in het veld. Martijn Zwaan verving in de goal Tim Orloswki en tevens kwamen Yuri van Es, André van Egmond, Niels Hogewoning, Joey Zandbergen en Jos van Beuningen in het veld.

Aankomende zaterdag hervat Rijnsburgse Boys in eigen huis de competitie met de derby tegen buurman Katwijk. De voorbeschouwing van deze wedstrijd kunt u morgenochtend op de site lezen.