outhands

Rijnsburgse Boys-website steeds meer bezocht

Na maanden keihard werken en veel slapeloze uurtjes zijn de makers van rijnsburgseboys.nl in iets rustiger vaarwater terecht gekomen. Ik zeg ‘iets’ want nu de competitie is begonnen wordt er volop gewerkt om de site snel en actueel te houden. Ook is er nog een wensenlijst (van ongeveer een meter) met alles wat we graag in de toekomst op de website willen doen.

Dat de site gewaardeerd wordt is niet alleen te merken aan de vele complimenten, maar ook aan het aantal bezoekers, en vooral in het aantal bekeken pagina’s. In de (begin)maand augustus werd er door meer dan 8000 bezoekers 106136 pagina’s bekeken. Inmiddels spreken we over een verdubbeling van het aantal bezoekers sinds het begin van de nieuwe site. Uiteraard speelt het beginnen van de competitie hierbij een grote rol.

Toch zijn er ook nog verbeteringen nodig. Zo zijn er wat problemen bij het up-to-date houden van het programma en uitslagen van de jeugd- en seniorenelftallen. We hopen dit zo snel mogelijk op te lossen.

Conclusie, het gaat steeds beter, mede dankzij het vertrouwen en de vrijheid dat het webteam krijgt van het bestuur en de hulp en informatie van mensen binnen de vereniging.