Bram van Egmond

Rijnsburgse Boys verwelkomt Schildersbedrijf BDS

Het bestuur van de Business Club is bijzonder trots, u te kunnen mededelen dat Schildersbedrijf BDS ‘Tulpsponsor’ van Rijnsburgse Boys is geworden

Schildersbedrijf BDS
Schildersbedrijf BDS uit Noordwijk is in 2012 opgericht door drie ondernemers. Stephan Barendsma, Adri van Dijk en Marco Schaap. Samen met onze medewerkers leveren wij kwalitatief hoogstaand schilderwerk en onderhoud van vastgoed voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Dit doen we in de Randstad, maar ook landelijk of internationaal.

HIER STAAN WIJ VOOR

Klantvriendelijkheid
Bij BDS staat de klant centraal. We treden op als adviseur om het door u gewenste product te leveren. Opdrachtgevers waarderen onze flexibiliteit, betrokkenheid en heldere communicatie.
Betrouwbaarheid
Wij voeren werkzaamheden uit in eigen beheer, of we werken samen met andere professionals uit ons netwerk. Wij blijven altijd uw enige aanspreekpunt.
Duurzaamheid
Duurzaamheid is bij ons een begrip. Door innovatie, nieuwe technieken en duurzame producten houden wij de levensduur van uw onroerend goed in stand.
Voor elke klus in elke markt
Wij leveren verschillende diensten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. We werken veel in de Randstad, maar werken evengoed aan landelijke of internationale projecten.