Rijnsburgse Boys verliest met 1-2 van TOGR

De kerverse kampioen van de hoofdklasse A kreeg TOGR op bezoek. In de eerste helft bracht TOGR het betere spel, Rijnsburg ging dan ook de rust in met een 0-1 achterstand. Na rust was het topscorer Martijn Gootjes die met zijn 22ste competitiedoelpunt de gelijkmaker op het scorebord zette. Na een afgekeurd doelpunt van Rijnsburgse Boys leek dit de eindstand te worden echter in blessuretijd scoorde TOGR nog de 1-2.
De winst van TOGR betekent dat Vitesse Delft, ondanks hun eigen 3-2 overwinning op Excelsior M., degradeert. Excelsior M. gaat een promotie/degradatiewedstrijd spelen.

Rijnsburgse Boys kan zich op gaan maken voor de wedstrijden van het zaterdagkampioenschap. De eerste wedstrijd is op hemelvaartsdag. Dan speelt Rijnsburg thuis om 14.30 uur tegen HHC Hardenberg.