Bram van Egmond

Rijnsburgse Boys start zonnig trainingskamp in Torremolinos

Zaterdagmorgen om 04:30 verzamelde de selectie en staf van Rijnsburgse Boys zich op Schiphol. Vergezeld door een aantal sponsoren vertrok de gehele groep richting Torremolinos. Tot en met woensdag verblijft de selectie in het zonnige Zuid Spanje voor een intensief trainingskamp.
RBB Trainingskamp 2015 010De dag startte uiteraard met een vlucht en een busreis, maar al om een uur of elf was de gehele groep op de plaats van bestemming, Hotel Cervantes in Torremolinos. Na een lekkere lunch en het gebruikelijke inchecken en kamers verdelen, werd er direct al gestart met het echte werk. In het plaatselijke stadion van Torremolinos werkte de groep een conditietraining, diverse oefenvormen en een onderling trainingspartijtje af. En dat alles onder het toeziend oog van de verzamelde sponsoren, die overigens hun spelletje klaverjassen tussendoor gewoon afwerkten.
RBB Trainingskamp 2015 091Vrijwel de gehele groep kon meetrainen. De lang geblesseerde Danny van der Vijver deed met alle trainingsvormen mee, Dirk-Jan van den Oever was nog niet genoeg hersteld van zijn laatste blessure om al vol gas te gaan. Hij trainde aangepast.
Na de training werd door de echte diehards nog een duik genomen in het ijskoude zwembad.
RBB Trainingskamp 2015 065De komende dagen staan er meerdere trainingen op het programma. Dinsdagochtend speelt Rijnsburgse Boys een oefenwedstrijd tegen buurploeg vv Katwijk. De selectie van Katwijk reisde op de heenweg met dezelfde vlucht als de Uien, dus de onderlinge verhoudingen konden al wat afgetast worden.
RBB Trainingskamp 2015 104We houden u de komende dagen op de hoogte van de ontwikkelingen in Zuid Spanje.
Een fotoserie van de eerste dag kunt u hier bekijken.