outhands

Rijnsburgse Boys speelt leuke pot voetbal tegen ASC

Afgelopen zaterdag speelde Rijnsburgse Boys een jubileumwedstrijd in Oegstgeest tegen het 1e van de plaatselijke ASC ter ere van het 115-jarig jubileum van deze club.
Nadat de middag feestelijk werd geopend door een showband uit Leiden en de voorzitter van ASC een aantal vertrekkende spelers had bedankt kon de wedstrijd beginnen. Mede door het warme weer kwam de wedstrijd moeilijk op gang maar uiteindelijk hadden alle aanwezigen na 90 minuten toch een leuke pot voetbal gezien. De wedstrijd eindigde in een 1-6 overwinning voor de Rijnsburgers door doelpunten van Mark Kabelaar, Niels Hogewoning, André van Egmond (2x) en Gerben van Zuilen (2x).

Na de wedstrijd kregen we een aantal comsumptiebonnen aangeboden en konden we mee genieten van een heerlijk buffet dat in gereedheid was gebracht. Al met al was het een gezellige middag en was alles door ASC tot in de puntjes geregeld om er een geslaagde middag van te maken. 

Langs deze weg willen wij de Ajax Sportman Combinatie feliciteren met deze mijlpaal en hen bedanken voor de goede zorgen van afgelopen zaterdag. Wij wensen de vereniging daarnaast ook veel voetbalplezier toe op de nieuwe accommodatie die men gaat betreden.