RIJNSBURGSE BOYS PLAATST ZICH VOOR BEKERFINALE

Rijnsburgse Boys speelt volgende week de finale van de KNVB-districtsbeker West II. De halve finale tegen SHO kende na 90 minuten een 2-2 stand. Beide Rijnsburgse doelpunten kwamen op naam van Brayton Biekman, waarvan de laatste de gelijkmaker (2-2) was in de blessuretijd. Daardoor was er een beslissende strafschoppenserie nodig om de winnaar van de halve finale aan te wijzen. De Rijnsburgers waren daarin het meest scherp (5-3) waardoor de formatie van Ted Verdonkschot volgende week in de bekerfinale aantreedt tegen Quick Boys 2.

Een uitgebreid wedstrijdverslag van de bekerwedstrijd Rijnsburgse Boys – SHO kunt u vanavond op deze site lezen. Meer informatie over de bekerfinale van volgende week zaterdag 24 mei 2008 (op het terrein van voetbalvereniging Noordwijk) volgt de komende week op deze site.