Bram van Egmond

Rijnsburgse Boys organiseert Pinksterloterij!


Wanneer en hoofdprijs
Van 23 april t/m maandag 25 mei (2e Pinksterdag) organiseert Rijnsburgse Boys een grote verenigingsloterij met een knaller als hoofdprijs! Genieten van alle mooie sportevenementen die deze zomer worden uitgezonden op TV; met een prachtige Samsung QLED 4k en een Sonos Beam soundbar t.w.v. € 1.299!
Er zijn daarnaast vele andere mooie prijzen te winnen, veel meer dan bij de reguliere Oudejaarsloterij die door de corona niet kon plaatsvinden.
Wat kan ik nog meer winnen
In totaal bedraagt de waarde van de prijzenpot bijna € 3.500, waaronder ook een reischeque t.w.v. € 445, een Philips Espressomachine, Apple Airpods Pro en nog 36 andere prachtige prijzen. De prijs van een lot is € 2,50. De loten zijn voor alle belangstellenden online te koop via rijnsburgseboys.nl/loterij. De Pinksterloterij komt in de plaats van de traditionele Oudejaarsloterij die we in het najaar 2020 door corona niet konden organiseren. De opbrengsten van deze loterij kan de vereniging prima gebruiken omdat de kantine al een jaar gesloten is.

Teams kunnen ook winnen
Winnen doe je als team! Spelers van jeugd- en seniorenteams van Rijnsburgse Boys worden opgeroepen om per persoon tenminste 10 loten verkopen. Dit kunnen zij heel makkelijk doen via een unieke teamlink. Door het genereren en het delen van jullie eigen unieke teamlink, worden de loten die via jullie team verkocht zijn toegekend aan jullie team. De tussenstand zal regelmatig op de website komen; we hopen dat op deze manier een leuke onderlinge strijd zal gaan ontstaan! Deze teamlink zal de komende dagen bij alle leiders van alle teams in de mailbox terechtkomen. Voor het aanmaken van een teamlink hoeven de teams zelf dus niets te doen; dit wordt de komende dagen door de club geregeld. De leiders delen vervolgens deze teamlink met de spelers in hun team. Voor de leiders van de jeugdteams geldt dat zij deze teamlink delen met de ouders van de spelers van het team.
En dan gaat het grote delen met vrienden, familie en bekenden beginnen. Instagram, Facebook, Twitter, E-mail: het kan allemaal!
Uiteraard staat er wat tegenover voor de winnaar: zowel het jeugdteam als het seniorenteam dat via hun eigen teamlink de meeste loten verkoopt mogen op kosten van de club met 20 personen gaan “footgolfen” op de grootste baan van Europa bij Footgolf in Spaarndam (footgolf.nl). Maar liefst 27 holes moeten worden geslecht. Een heuse uitdaging met veel plezier. Natuurlijk met 2 drankjes, een patatje en snacks na afloop!
KOOP JE LOTEN VIA rijnsburgseboys.nl/loterij
en win één van de 40 prachtige prijzen!