outhands

Rijnsburgse Boys op Social Media (en andere diensten)

Niet alleen op via deze website is Rijnsburgse Boys te volgen maar via diverse Social Media als Facebook, Twitter en Hyves. Hieronder een overzicht over de manieren waarop u RBB ook kunt volgen. U vindt overigens icoontjes op de voorpagina met links naar de diverse diensten.

 

 Sinds kort heeft Rijnsburgse Boys ook een pagina op Facebook. De komende tijd gaan we proberen wat meer actief te zijn op dit medium. Ben je een gebruiker op Facebook, wordt dan fan van Rijnsburgse Boys. Klik hier om naar de facebook-pagina van Rijnsburgse Boys te gaan.

  

 

 Ook via Twitter is Rijnsburgse Boys te volgen. Dit is vooral handig als je een wedstrijd van het eerste niet kan bijwonen. Het webteam doet vrijwel van iedere wedstrijd live-verslag op het Twitter-kanaal. U vindt het RBB-Twitterkanaal hier.

 

 

 

 Ook op de populairste site van Nederland is Rijnsburgse Boys al heel lang actief. De RBB-Hyve heeft bij 900 leden. U vindt de RBB-Hyve hier

 

 

 

 Rijnsburgse Boys heeft ook ene eigen YouTube-kanaal. De video’s van RBB-TV die hier geplaatst worden kunnen e.v.t. geplaatst worden op je eigen hyve of website. U vindt het YouTubekanaal hier.

 

 

 

 Voor de liefhebbers van RSS-Feeds (en nog een andere leuke reden, maar daar later meer over) heeft Rijnsburgse Boys sinds kort een feed gemaakt. U vindt de Feed hier.

 

 

 

 Heb je geen tijd voor al dat socialmedia-gedoe? Dan kan je jezelf altijd nog inschrijven voor de nieuwsbrief van Rijnsburgse Boys. Deze nieuwsbrief, met daarin het belangrijkste nieuws en de voorbeschouwing op de komende wedstrijd, komt iedere donderdag via de email. U kunt zich hier inschrijven.