outhands

Rijnsburgse Boys op Social Media

Niet alleen op via deze website is Rijnsburgse Boys te volgen maar via diverse Social Media als Facebook, Twitter en Hyves. Hieronder een overzicht over de manieren waarop u RBB ook kunt volgen. U vindt icoontjes op de voorpagina met links naar de diverse diensten.

 

 Ook via Twitter is Rijnsburgse Boys te volgen. Dit is vooral handig als je een wedstrijd van het eerste niet kan bijwonen. Het webteam doet vrijwel van iedere wedstrijd live-verslag op het Twitter-kanaal. U vindt het RBB-Twitterkanaal hier.

 

 

 

 Ben je meer van Facebook, wordt dan fan van Rijnsburgse Boys. Alle RBB-Tweets komen automatisch voorbij op onze Facebook-pagina. Klik hier om naar de facebook-pagina van Rijnsburgse Boys te gaan.

  

 

 

 Ook op de populairste site van Nederland is Rijnsburgse Boys al heel lang actief. De RBB-Hyve heeft bij 900 leden. U vindt de RBB-Hyve hier

 

 

 

 Rijnsburgse Boys heeft ook een eigen YouTube-kanaal. De video’s van RBB-TV die hier geplaatst worden kunnen e.v.t. geplaatst worden op je eigen hyve of website. U vindt het YouTubekanaal hier.

 

 

 

 Geen tijd voor al dat socialmedia-gedoe? Dan kan je jezelf altijd nog inschrijven voor de nieuwsbrief van Rijnsburgse Boys. Deze nieuwsbrief, met daarin het belangrijkste nieuws en de voorbeschouwing op de komende wedstrijd, komt iedere donderdag via de email. U kunt zich hier inschrijven.