Bram van Egmond

Rijnsburgse Boys oefent tegen Feyenoord

feyenoord

De eerste oefenwedstrijd van Rijnsburgse Boys in het nieuwe seizoen is meteen een kraker. Op zaterdag 9 juli om 16.00 uur speelt geelzwart thuis tegen Feyenoord. Trainer Giovanni van Bronckhorst was op zoek naar een oefentegenstander met een veld van natuurgras en kwam uit op sportpark Middelmors, waar dezelfde grasmeesters actief zijn als in De Kuip.
Mooie start
De eredivisieclub heeft toegezegd met de A-selectie te komen. De wedstrijd tegen de Rotterdammers, met Katwijker Dirk Kuyt in de gelederen (mits hij zijn contract verlengt), is een mooie start voor de nieuwe trainer Pieter Mulders en zijn vernieuwde selectie. Op 9 juli kunnen zij naar verwachting aan een grote schare toeschouwers hun visitekaartje afgeven.
Tweede keer tegen Feyenoord
Rijnsburgse Boys speelde één keer eerder tegen Feyenoord. Dat was een oefenwedstrijd in De Kuip op zaterdag 22 februari 1986. De Rotterdammers wonnen die wedstrijd met 4-1 dankzij goals van Tscheu La Ling, Simon Tahamata, Peter Barendse en John Eriksen voor rust. Na de thee scoorde Martin de Louw voor Rijnsburg de eretreffer.
Kaartverkoop
Zodra er meer bekend is over de kaartverkoop, melden we dat op de website. Houd de berichtgeving dus in de gaten.