Rijnsburgse Boys O23 verliest

Dinsdagavond 15 november speelde Rijnsburgse Boys O23 zijn tweede competitiewedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Quick Boys. Althans leeftijdsgenoten………. Er liepen erg weinig A-junioren in het team van Quick Boys en welgeteld 0 om precies te zijn, terwijl er bij Rijnsburgse Boys 5 A-junioren speelden.

Rijnsburgse Boys was dit keer dan ook duidelijk de underdog, maar daar was tijdens de wedstrijd weinig van te zien. Quick Boys startte weliswaar wat overtuigender, maar na 5 minuten had Rijnsburgse Boys de organisatie staan en kon het ook aan aanvallen gaan denken. En als dan één van de eerste aanvallen uitmondt in een penalty, die ook benut werd, geeft dat een lekker gevoel!

We speelden dan ook gedurft, met passie en inzet en waren langere tijd de betere. De 0-1 tussenstand werd dan ook vrij moeiteloos tot ruststand gepromoveerd.

De tweede helft startte nog met wat kansen voor Rijnsburgse Boys, maar die werden helaas gemist. Via een goede aanval kwam Quick Boys 20 minuten voor tijd op 1-1 en 2 minuten later zelfs op 2-1, door een mislukte voorzet die in de kruising verdween. Fysiek waren zij uiteindelijk de sterkere en de fittere, maar voetballend gezien waren de Rijnsburgse talenten de betere. Daar krijg je helaas geen punten voor, maar wel de complimenten. Uiteindelijk werd het in blessuretijd nog 3-1

De volgende wedstrijd voor Rijnsburgse Boys O23 is op dinsdag 7 februari 2012, thuis tegen Alphense Boys O23