outhands

Rijnsburgse Boys o23 speelt gelijk

Dinsdagavond speelden we bij Concordia in Hillegom de laatste competitiewedstrijd. Op een moeilijk bespeelbaar veld bonden we de strijd aan met een fysiek sterke tegenstander. Zoals iedere wedstrijd wilden we graag door middel van combinatievoetbal komen tot kansen en doelpunten. Op zo’n hobbelig veld valt dat niet mee en is het spelletje van de tegenstander (lange ballen naar voren op de fysiek sterke spitsen) meer ge-eikt. Maar we speelden naar behoren en kwamen tot diverse kansen en mogelijkheden. De tegenstander helaas ook en zij scoorden na ruim een kwartier de 1-0.

Het duurde tot vijf minuten voor rust voordat wij de 1-1 maakten. Een prima snelle uittrap van keeper Remco zette onze voorhoede aan het werk. De bal belandde uiteindelijk bij Thijs, die beheerst raak schoot.

De tweede helft werd er niet meer gescoord, omdat hun lange mannen niet raak kopten en omdat wij met onze schotkansen via met name Koos en Thijs het doel misten en omdat Ron soms ruzie met bal en/of veld had. Maar ondanks het gelijke spel gingen we toch tevreden naar huis, zeker gezien de omstandigheden, waar we prima mee omgingen.

Dit jaar geen kampioenschap voor Rijnsburgse Boys o23, maar wel een leerzaam jaar, waar we volgend seizoen profijt van hopen te hebben