outhands

Rijnsburgse Boys naar finale!

zwiebelnWoensdagavond 28 december speelde ons eerste elftal tegen die van Noordwijk en VVSB. Dit in het kader van het Bollenstreektoernooi van het Zwiebeln Hallen Toernooi in sporthal Middelmors.

Rijnsburgse Boys won beide wedstrijden onder het oog van ruim 350 toeschouwers! Daardoor hebben zij zich geplaatst voor de finale, tegen de nummer 1 van poule B (Katwijk, FC Lisse en Ter Leede) die vanavond om 18.00uur, 19.00uur en 20.00uur hun wedstrijden afwerken

Vrijdag 30 december om 18.00uur is de strijd om de 5e en 6e plaats, om 19.00uur om de 3e en 4e plaats en om 20.00uur speelt Rijnsburgse Boys dus om de 1e en 2e plaats van dit spektakel! Aansluitend is, in de kantine, de prijsuitreiking en een feestavond in ‘Tiroler’-stijl. Ook dit moet je meegemaakt hebben, maar…………… Zorg dat u er op tijd bij bent, want in de sporthal (en kantine) hebben we een maximum aantal toeschouwers wat erin mag en kan! Vol=vol en er kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt!

Dus kom vanavond kijken wie de tegenstander wordt voor Rijnsburgse Boys en kom morgen genieten van topvoetbal in een prachtige ambience!

Meer informatie, uitslagen, wedstrijdschema’s, etc. etc. vind u op onze website: www.rijnsburgseboys.nl/zwiebeln