Rijnsburgse Boys MJ1 Kampioen !!

Zaterdag 17 mei was het eindelijk zover. Om 2 uur ’s middags stond de wedstrijd tegen Meerburg op het programma. Het team was al vroeg aanwezig op de club om zelf shirts te maken voor na de wedstrijd. De stemming zat er al na woensdag al goed in. Toen werd Alphense Boys MJ 1 verpletterd met een 9 – 1 nederlaag. Hierdoor  kon eigenlijk niet meer fout gaan vandaag, een 8-0 nederlaag zou nog mogen. Afgesproken werd dat we net zo zouden  spelen als woensdag. Het spel simpel houden, en fel op de bal spelen.

Het begin was een beetje zenuwachtig, maar na enkele minuten ging het steeds beter lopen. De toegestroomde supporters werden getrakteerd op mooi voetbal en 4 mooie doelpunten. In de rust kregen de dames al hun kampioensshirt uitgereikt om deze alvast onder hun RBBshirt te doen. Verder werd er afgesproken dat Charline
Heemskerk en Lisa v/d Aart aan het eind een plubliekswissel zouden krijgen. Chartline gaat verhuizen naar Waddinxveen, en Lisa kan niet verder door een knieblessure.

De tweede helft werd een kopie van de eerste. Goed verzorgd spel leiden tot een 7 -0 eindstand. Helaas heeft een speelster van Meerburg door een ongelukkig duel haar sleutelbeen gebroken. Na het laatste fluitsignaal barste het feest los. Een mooi seizoen met een mooi slot.

Update: bekijk de video!!

Op de foto het kampioensteam Met leider Leen

Dames, namens Rijnsburgse Boys van harte gefeliciteerd!! En natuurlijk een plek in de kampioenengalerij.