outhands

Rijnsburgse Boys loot FC Rijnvogels thuis

In Delft won Rijnsburgse Boys vanavond van DHC na het nemen van penalties. In de eerste helft kwam Rijnsburg op voorsprong door een doelpunt van Richal Leitoe. 10 minuten voor de rust maakte DHC 1-1. Na de rust was het wederom Rijnsburgse Boys dat op voorsprong kwam door een doelpunt van Joost Kuhlmann. Maar ook die voorsprong kon niet worden vastgehouden, want DHC maakte in de 35-ste minuut de 2-2

Geen verlenging maar direct strafschoppen en die serie werd gewonnen door Rijnsburgse Boys met 5-6. Hierbij vervulde keeper Tim Orlowski een heldenrol door 2 penalties te pakken en zelf de beslissende te scoren!

Een uitgebreid verslag volgt later

Na afloop werd er direct geloot en Rijnsburgse Boys speelt op dinsdag 2 maart thuis tegen FC Rijnvogels. De overige wedstrijden zijn: Ter Leede – Barendrecht, Voorschoten ’97 – DOSR, Swift Boys – PPSC, Heinenoord – UVS, Capelle – Poortugaal, DHL – Nieuwerkerk en Scheveningen – Jodan Boys. Al deze wedstrijden vinden plaats op dinsdag 2 maart