Rijnsburgse Boys – Kon. HFC 2-2

In een bij vlagen aantrekkelijk duel kwamen de beide Topklassers een remise overeen.
Kon. HFC startte sterk. Mike van den Ban profiteerde van knullig balverlies en scoorde al na 4 minuten, nadat de ploeg uit Haarlem in de eerste minuten ook al de lat had geraakt. Rijnsburgse Boys  schrok hier blijkbaar van en had even tijd nodig om  zich in de wedstrijd te spelen. Toch werd het nog voor rust 2-1. Van der Vijver en Kuipers (in de laatste minuut) scoorden. Voor Van der Vijver was het de eerste goal van dit seizoen, Kuipers scoorde al eerder. Ook dit keer was het een knap schot van buiten het strafschopgebied.

IMG_6123

Foto Hans Heemskerk

In de tweede helft was het niveau van de wedstrijd wat minder. Kon HFC kwam gelijk na ongelukkig balverlies in het strafschopgebied. Zoals gebruikelijk in de voorbereiding vonden er door beide trainers nog enkele spelerswisselingen plaats.  Daardoor werd de wedstrijd wat rommeliger, maar dat nam niet weg dat Rijnsburgse Boys nog enkele fraaie aanvallen op de mooie grasmat liet zien. Dat leidde ook nog tot een kans om met een 3-2 overwinning van het veld te stappen, maar Van  Eeuwijk weigerde de trekker over te halen.