RIJNSBURGSE BOYS KAMPIOEN

Rijnsburgse Boys (weer) kampioen (foto Hans Heemskerk)

Rijnsburgse Boys ging furieus van start. Een kopbal van Erwin van der Lugt werd van de lijn gekopt en schoten van Martijn Gootjes en Djuric Ascension werden van dichtbij gekeerd door de doelman van Heerjansdam. Geheel tegen de verhouding in kwam Heerjansdam op voorsprong na een counter. Rijnsburgse Boys was daarna enigszins van slag. Heerjansdam was enkele keren gevaarlijk met schoten van afstand, die net over gingen. Nadat een kopbal van Danny van der Vijver net naast ging, scoorde Kuhlmann vlak voor rust met een kopbal via de grond de 1-1.

Na de pauze kreeg Gootjes meteen een grote kans, maar de doelman redde. Een kwartier later viel de 1-2 alsnog toen Bart Freke een afgeslagen voorzet van de rand 16 raak schoot. Heerjansdam zocht vervolgens de aanval, kreeg ook kansen, maar tien minuten voor tijd besliste Biekman met een prachtig schot de wedstrijd. In blessuretijd scoorde Heerjansdam de 2-3, maar dat kon het Rijnsburgse feest niet bederven.

Een uitgebreid wedstrijdverslag volgt rond 22.00 uur.