Rijnsburgse Boys – Jong Volendam 2-5

Een met 6 spelers uit het eerste elftal versterkt Jong Volendam won met 5-2 van Rijnsburgse Boys. Met de rust was de stand 1-3.

Al na 11 minuten spelen werd het 0-1 toen doelman Snijders een directe vrije trap verkeerd beoordeelde. Toen Schnater na een half uur spelen uit een directe vrije trap schitterend scoorde, was de stand inmiddels al 0-2 geworden. Vlak voor rust was een defensieve blunder de oorzaak van opnieuw een tegendoelpunt (1-3). Het werd 1-4 in de 65ste minuut. Van der Lugt kopte in de 70ste minuut nog op de paal. Biekman scoorde de 2-4 in de 80ste minuut. De eindstand werd vlak voor tijd bereikt. Een door de prima leidende scheidsrechter Looye gegeven penalty wegens hands werd onberispelijk benut.