TC Jeugd

Rijnsburgse Boys JO16-1 bedankt sponsoren

Aan het begin van dit seizoen is Rijnsburgse Boys JO16-1 weer compleet in het nieuw gestoken. 3 sponsoren zijn bereid gevonden deze heren, inclusief staf, van prachtige kleding te voorzien. Alle sponsoren zijn persoonlijk al bedankt, maar ook op deze plek willen zij hen van harte bedanken voor al het gekregen moois!

Hoofdsponsor B.G. de Mooij voorzag hen van trainingstenues, wedstrijdtenues, winterjassen en ook de 3 trainers zijn compleet voorzien van nieuw kleding

Architectenbureau Piet Onderwater & Partners is ook al enkele jaren verbonden aan dit team en dit jaar hebben zij weer voor prachtige trainingstenues gezorgd

De laatst binnengehaald sponsor is Schreuders Bloemen, die daarmee sponsor zijn voor de presentatiekleding op wedstrijddagen.

Namens spelers, staf en ook de ouders willen wij hen bij deze nogmaals hartelijk danken voor de gulle gaven. En last-but-not-least zijn deze sponsoren door de spelers, staf en ouders zelf binnengehaald en bereid gevonden. Er zijn er nog genoeg die denken: “Ja natuurlijk, selectie weer wel”. Maar dat is dus niet zo. Deze sponsoren zijn zelf binnengesleept en niet aan komen waaien!

De ‘oude’ kleding is aan andere teams gegeven, dus ook die teams lopen er keurig bij dit seizoen

Spelers en staf Rijnsburgse Boys JO16-1