Rijnsburgse Boys – Haaglandia 3-1

Rijnsburgse Boys heeft vanmiddag de 2e wedstrijd in de voorbereiding met winst afgesloten.
Haaglandia, uitkomend in de topklasse zondag, was te gast op de Middelmors.

Bij Rijnsburgse Boys ontbraken om verschillende redenen Jeffrey Winter, Bennie van Noord, Bart Freke, Thijs Haselhoff, Scott de Mooij en Richal Leitoe. Alle aanwezige selectiespelers kwamen in actie behalve Tim Orlowski. Het doel werd deze wedstrijd verdedigd door Richard van Nieuwkoop die eerst in de tweede helft een aantal keren de mogelijkheid kreeg zich te onderscheiden. Verder bleek de handlingssnelheid van sommige spelers nog wat aan de lage kant terwijl de nieuwe grasmat op de Middelmors het rollend vermogen van de bal leek te beïnvloeden.

Bij rust leidden de Rijnsburgers met 2-1. Martijn Gootjes rondde tweemaal een prima aanval van de thuisploeg simpel maar doeltreffend af. Tussendoor maakte Mourad Mhgzirat de 1-1 vanuit een strafschop. In de tweede helft scoorde Damiano Schet een fraaie 3-1 terwijl dezelfde speler evenals Kevin Winter de paal wist te raken. De eerste goal van Jaap Molenaar in Rijnsburgse dienst werd wegens buitenspel afgekeurd.

18 1-0 Gootjes
36 1-1 Mhgzirat
37 2-1 Gootjes