outhands

Rijnsburgse Boys

Op zaterdag 31 maart spelen twee clubs uit de bovenste regionen van de hoofdklasse A tegen elkaar: Rijnsburgse Boys en FC Lisse. Het treffen op sportpark de Middelmors is live te volgen in een speciale uitzending van tv West Sport. Wie gaat er kampioen worden in de hoofdklasse A? Weer Rijnsburgse Boys? Of gaan FC Lisse en Noordwijk nog een kans maken? Zaterdag 31 Maart om half vijf zal veel duidelijk zijn. Rijnsburgse Boys ontvangt namelijk op die dag de andere kampioenskandidaat FC Lisse. Rond deze belangrijke wedstrijd maakt tv West Sport een live-uitzending die duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Diezelfde avond zendt tv West vanaf 20.00 uur een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd uit.

FC Lisse en Rijnsburgse Boys stonden ook vorig seizoen tegenover elkaar. Op de laatste speeldag van het seizoen ging de strijd om het kampioenschap. Vlak voor tijd maakte Martijn Gootjes toen het doelpunt dat Rijnsburgse Boys de titel bezorgde. Bijna een jaar later zijn dezelfde clubs weer in de strijd om het kampioenschap verwikkeld, maar ook Noordwijk ligt nog op de loer. Veel zal afhangen van 31 maart als Rijnsburgse Boys en FC Lisse elkaar treffen op sportpark de Middelmors in Rijnsburg. TV West zendt dan niet alleen de wedstrijd zelf uit, maar neemt ook de tijd voor een ruime voor- en nabeschouwing. Het commentaar bij de wedstrijd is van Willem van Zuilen

Rijnsburgse Boys – FC Lisse live: 31 maart van 14:00 tot 17:00 uur op tv West. Samenvatting RBB – FC Lisse: 31 maart van 20:00-20:50 uur, herhaling 22.00 uur en 24.00 uur.