outhands

Rijnsburgse Boys F3 KAMPIOEN !!!!

Vandaag was het zover: de kampioenswedstrijd van de F3 , mede omdat Voorschoten eerder op deze ochtend verloor zouden onze boys bij winst kampioen zijn !

Helaas moesten we vandaag onze laatste man Jack missen maar met Jelmer hadden we een goede vervanger .
De meeste waren toch een beetje zenuwachtig denk want binnen 2 minuten stonden we achter door een afstandsschot die William niet kon houden .We speelden op dat moment niet goed .Mark nam de plek achterin over van Jack en deed dit uitstekend. Hij nam na de 1-0 de ploeg op sleep touw en er werd hard gewerkt door iedereen. Door een mooie pass van Jelmer kon Tim alleen op doel af en via de handen van de keeper verdween de bal in het doel. Iedereen ging er in geloven en we maakte jacht op de 2-1. Die bleef nog even uit en de teams waren aan elkaar gewaagd waardoor er niet echte 100% kansen waren maar op het middenveld werden de duels vaak uitgevochten. Mark werd nu een beetje gemist op het middenveld waardoor Rico nu met Jelmer en Robin de handen soms vol hadden met de tegenstander maar door hun enorme inzet werden de duels vaak in ons voordeel beslist.

Na de rust ging het op dezelfde manier door totdat Jelmer de bal op links kreeg en uithaalde in de verre hoek:2-1 en iedereen door het dolle , maar we waren er nog niet. Iedereen haalde alles uit de kast en we gingen er voor .Janniek en Hugo stonden Mark bij met het goede verdedigingswerk en gaven niks weg. Rico haalde uit vanaf 15 meter en de bal spatte op de lat helaas. William had Robin afgelost op het midden veld, dus Robin nu op doel die met zijn uit trappen de druk op de tegenstander kan houden en daar gebruik van maakte. We speelde nu meer op de helft van de tegenstander en daar was Sander die tussen 2 spelers door de bal in de hoek knalde: 3-1 en het kampioenschap kon nu toch niet meer ontgaan dachten we zo, en daar dacht Jelmer het zijne van want die schoot vlak daarna nog ff de 4-1 binnen en de bekers en de bloemen konden tevoorschijn komen. Nog een paar minuten en daar klonk het o zo mooie eind signaal van de scheidsrechter (nog bedankt scheids, trouwens) en iedereen ging uit z`n dak natuurlijk.

Nog even de penalties en feesten maar !!

Op de foto met z`n allen en dan de kantine in om lekker patat en fris te nuttigen .
Jongens en begeleiders van harte gefeliciteerd en geniet er nog maar van.
Jelmer ook hartstikke bedankt (volgend jaar bij ons ?)