Bram van Egmond

Rijnsburgse Boys en Rabobank verlengen partnership

Op woensdag 10 juli hebben Rabobank Leiden-Katwijk en Rijnsburgse Boys op sportpark Middelmors een vernieuwd contract ondertekend. Tot en met 2022 kan de club rekenen op steun van Rabobank Leiden-Katwijk. Door de langdurige en intensieve samenwerking tussen de club en de bank is deze inmiddels uitgegroeid tot een hecht partnership.

Maatschappelijke sponsoring
Net als voorgaande jaren blijft de Rabobank ook sponsor van het Uientoernooi en het Oliebollentoernooi. Tijdens deze toernooien voegt de bank een leuk (spel)onderdeel toe. Daarnaast wil Rabobank Leiden-Katwijk ook een bijdrage leveren aan een betere sportomgeving. Daarom stelt de bank een deel van de financiële bijdrage beschikbaar voor maatschappelijke projecten. Voorbeelden zijn het verduurzamen van het sportpark en het stimuleren van vitaliteit onder ouderen.
Reactie Ad Hendriksen
“Binnen onze club is sponsoring een belangrijk thema, want sport en sponsoring zijn in deze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden,” zei voorzitter Ad Hendriksen na de ondertekening. “Onze sponsors helpen ons om onze doelen te behalen. Rabobank Leiden-Katwijk is al jaren een van onze trouwe sponsoren. De medewerkers van de bank zijn vertrouwde gezichten geworden, die we graag verwelkomen. We zijn daarom blij dat het partnership wederom is verlengd met drie jaar.”

Reactie Rabobank
“Een voetbalvereniging is een sociale ontmoetingsplaats waar mensen samen sporten. De vrijwilligers, leden en hun familieleden vormen belangrijke sociale netwerken en zijn een hoeksteen in onze samenleving. Als Rabobank dragen wij daar graag ons steentje aan bij,” aldus Erik Versnel, directievoorzitter van Rabobank Leiden-Katwijk. Hij gelooft sterk in de kracht van voetbalverenigingen in de regio. “Voetbalverenigingen verbinden mensen van alle leeftijden met elkaar.”