Rijnsburgse Boys E3 Kampioen

De jongens van de E3 zijn donderdagavond 14 mei kampioen geworden tegen de concurrent ASC E2. Afgelopen zaterdag hadden de jongens al een kans tegen UVS maar de jongens waren te zenuwachtig. Deze wedstrijd werd verloren met 1-3. Gelukkig hadden we nog een kans tegen ASC. De jongens waren er klaar voor. De wedstrijd begon toch wat zenuwachtig maar gelukkig konden de jongens elkaar snel vinden. Helaas scoorde ASC eerst maar daar waren de jongens niet van onder de indruk. Het publiek, veel ouders, vriendjes en familie, stonden er verslagen bij. Maar er kwamen opeens kansen en de paal en lat werden een keer geraakt. Door een mooi schot van Gert van de zijkant stond het net voor rust 1-1.

Na de rust bleven de jongens goed voetballen. Er werd goed verdedigd en de aanvallen bleven komen. Weer werd er 4 x tegen de lat en paal geschoten. Nog een goal zat er niet. Met de stand 1-1 werd de wedstrijd afgefloten. De jongens vlogen elkaar in de armen. Na 3 jaar vaak als tweede te eindigen eindelijk een keer een kampioenschap voor trainer/coach Jan. De meeste jongens hebben Jan al jaren als trainer.

Na de wedstrijd werden de confetti kanonnen afgeschoten en de bloemen uitgedeeld. Daarna allemaal op de foto met fakkels. Alles werd verzorgd door het sfeer team die ook spandoeken en vlaggen had opgehangen. Kaay de Kraai kwam ook langs, dus een groot kampioensfeest.