Rijnsburgse Boys – De Jodan Boys 3-1 (1-1)

Op een voor Rijnsburg kleurrijke zaterdag, het beroemde bloemencorso trekt door het dorp vandaag, speelt Rijnsburgse Boys zijn vierde oefenwedstrijd tegen De Jodan Boys uit Gouda.
De aanvangstijd voor deze wedstrijd is verplaatst naar 16.00 uur zodat ook alle corso kijkers op tijd op de Middelmors aanwezig kunnen zijn voor een naar wij hopen kleurrijke wedstrijd.
De Jodan Boys komt uit in de hoofdklasse B.
Rijnsburgse Boys liet zich vroeg in de wedstrijd verrassen door een counter van De Jodan Boys waardoor de Pina de 0-1 reeds in de 2e minuut op het scorebord liet aantekenen.
Joost kuhlmann tekende de eerste goal in deze oefenperiode aan na een assist van Hogewoning.

RBB_Jodan_1

Na 5 minuten spelen in de tweede helft bracht Bart Freke, na aarzelend ingrijpen van keeper van Beek, Rijnsburgse Boys op voorsprong.
Broer Peter wist, amper 3 minuten later, met een geweldig afstandsschot de keeper van De Jodan Boys te verschalken en de 3-1 aan te tekenen.

RBB_J2

Ook De Jodan Boys kreeg in deze fase een uitstekende mogelijkheid om de score bij te stellen. eerst een schot op de paal direct gevolgd door een bal op de lat brachten echter redding voor keeper Martijn zwaan.

As dinsdag speelt Rijnsburgse Boys om 19.00 uur uit bij RKAVV.
zaterdag 22 augustus speelt Rijnsburgse Boys om 14,30 om de districtsbeker tegen Vitesse Delft.