Jaco Hogewoning

Rijnsburgse Boys D1 sluit seizoen af met surf kamp

Onder leiding van Kjeld, Maurice, Wim en Pieter is Rijnsburgse Boys D1 met 15 kids sterk op surf kamp geweest op Vlieland. Na een reis van twee uur met de auto en een mooie boottocht over de Waddenzee van anderhalf uur, zette RBB D1 voet aan wal op het wadden eiland Vlieland. Na een zwaar maar erg leerzaam seizoen werd het seizoen in stijl afgesloten met een surf kamp bij Surfana Vlieland.
Weekendje D1Dit weekend stond natuurlijk niet in het teken van lekker luieren en vakantie vieren. Want we zijn niet voor niets sportfanaten en zullen daarom ons ook een klein beetje voorbereiden op het nieuwe seizoen. Allerlei activiteiten stonden op de planning van vrijdag t/m zondag. Van onder andere een zware voetbaltraining op de vrijdag, surf les op zaterdagmiddag(helaas niet op zondag door de weersomstandigheden) en natuurlijk een bonte avond op de zaterdag. Uiteraard hadden de kids ook tijd voor hun zelf en werd er veelvuldig gebruikt gemaakt van verschillende spelactiviteiten op de camping.
Al met al een fantastisch weekend met z’n allen, waarbij iedereen veel gelachen en plezier heeft beleeft! Al denkt u dit lijkt mij ook wel wat… check: www.surfschoolvlieland.nl.
Weekendje D1_2